• WINSLØW UDVIDER
    MED PARTNERE
    OG TEAMS FRA
    GANGSTED

    Vil være Danmarks førende specialistkontor inden for fast ejendom

Udvidelsen af Winsløw sker med virkning fra 1. april 2024. Ambitionen er at skabe et juridisk power house for fast ejendom.

Over de seneste måneder har dialogen været så god og positiv mellem Winsløw og 3 partnere fra Gangsted, at partnerne er blevet enige om, at et samlet team på 9 flytter fra Gangsted til Winsløw. I dag offentliggøres og markeres den forestående sammenlægning med de i alt cirka 40 medarbejdere.

Og der er god grund til at markere dagen, udtaler managing partner i Winsløw, Claudia S. Mathiasen: ”Det er et ”match made in heaven”. Medarbejderne i Gangsted og Winsløw har samme høje faglige niveau, mange års erfaring og et dybdegående kendskab til ejendomsbranchen. Efter sammenlægningen bliver vi et af de største og førende advokatfirmaer i Danmark med speciale i rådgivning om fast ejendom. Vi vil kunne tilbyde flere specialister i fast ejendom, end der er i en del af full service advokatfirmaernes fast ejendomsafdelinger. Vi forventer, at det vil betyde en acceleration i vores udvikling.”

Claudia S. Mathiasen fortsætter: ”I vores dialoger har vi set et klart forretningsmæssigt match og kan se en række synergier i de sager, som vores kunder betror os. Derudover har vi brugt tid på at foretage en grundig gensidig ”kultur due diligence”. Det har overbevist os om, at virksomhedskulturerne i Gangsted og Winsløw passer godt sammen, og at vores fælles værdigrundlag vil bidrage til at skabe nye muligheder både for medarbejdere og kunder.”

Partner Mads Roikjer fra Gangsted ser også store muligheder i den strategiske beslutning: ”Det er ingen hemmelighed, at vi blandt partnerne i Gangsted har haft forskellige ambitioner, og det har medført, at partnerkredsen har valgt at søge nye udfordringer. Frederik Bue Johnsen, Søren Sloth og jeg har som partnere i Gangsted ønsket at forfølge drømmen om at skabe et større juridisk power house inden for fast ejendom, og det har vi alle forudsætninger for at realisere sammen med Winsløw.”

Og netop visionen om den stærke faglighed har været en central drivkraft, uddyber Claudia S. Mathiasen: ”Udvidelsen af Winsløw med et succesfuldt team ledet af de tre partnere fra Gangsted, som er respekterede og meget erfarne profiler i ejendomsbranchen, betyder, at vi forener de solide kompetencer, som er opbygget i de to specialistfirmaer, og derved opnår vi et endnu mere robust fundament for at kunne levere juridisk rådgivning inden for alle aspekter, som har med fast ejendom at gøre.”

Gangsted Advokatfirma ophører som selvstændig virksomhed, og den 1. april 2024 flytter de 3 partnere og medarbejderne fra Gangsted til Winsløws lokaler på Gammel Strand. Winsløw styrkes derved yderligere som et specialiseret advokatfirma, der yder målrettet rådgivning og håndterer komplekse problemstillinger vedrørende ejendomstransaktioner, projektudvikling, entreprise og udbud, lejeret, regulering af fast ejendom og foreningsret.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Advokat og managing partner Claudia S. Mathiasen, Winsløw Advokatpartnerselskab, på telefon 21 77 69 10 eller advokat og partner Mads Roikjer, Gangsted Advokatfirma, på telefon 40 78 50 10.

VIL DU VIDE MERE?
Claudia S. Mathiasen

Claudia S. Mathiasen

mail: csm@winlaw.dk
mobil: +45 21 77 69 10

Mads Roikjer

Mads Roikjer

mobil: +45 40 78 50 10

© COPYRIGHT - WINLAW.DK - ENFOLD THEME BY KRIES