• FAGLIG INDSIGT OG KLAR RÅDGIVNING

Om Winsløw

RÅDGIVNING SIDEN 2005

Siden etableringen i 2005 har Winsløw Advokatfirma oparbejdet anerkendelse som et specialistfirma. Det eksterne fokus har fra begyndelsen været at levere juridisk og kommerciel rådgivning, der skaber værdi for aktører i ejendomsmarkedet. Det interne fokus har hele tiden været at drive en attraktiv virksomhed baseret på moderne ledelsesprincipper, som kan tiltrække de bedste talenter og dygtigste advokater.

Det er vi lykkedes med, fordi vi holder fast i den strategi, og fordi vores klienter fortsætter med at betro os at løse problemstillinger, der kræver specialistviden og erfaring. Det giver sig bl.a. udslag i, at vi i den internationalt anerkendte ranking af advokatfirmaer, Legal 500, er fremhævet for vores specialistkompetencer indenfor fast ejendom og entreprise.

Se Legal 500, klik her!

INTERNATIONALT SAMARBEJDE

Winsløw Advokatfirma er medlem af Marcalliance, en alliance af uafhængige advokatfirmaer, som alle har samme kerneværdier og har de samme høje standarder for service og kvalitet.

Som alliancepartner i Marcalliance har Winsløw Advokatfirma adgang til en række internationalt orienterede advokatfirmaer. Når vi beder om hjælp fra kolleger i udlandet, kan vi sikre fokus på effektiviteten og kvaliteten af arbejdet.

Skulle du have brug for juridisk bistand i et land, hvor Marcalliance ikke har et alliancemedlem, kan vi bede de øvrige medlemmer af Marcalliance om hjælp med at finde det bedste advokatfirma til dine krav.

© COPYRIGHT - WINLAW.DK - ENFOLD THEME BY KRIES