• FAGLIG INDSIGT OG KLAR RÅDGIVNING

Om Winsløw

RÅDGIVNING SIDEN 2005

Siden etableringen i 2005 har Winsløw Advokatpartnerselskab oparbejdet anerkendelse som et specialistfirma. Det eksterne fokus har fra begyndelsen været at levere juridisk og kommerciel rådgivning, der skaber værdi for aktører i ejendomsmarkedet. Det interne fokus har hele tiden været at drive en attraktiv virksomhed baseret på moderne ledelsesprincipper, som kan tiltrække de bedste talenter og dygtigste advokater.

Det er vi lykkedes med, fordi vi holder fast i den strategi, og fordi vores klienter fortsætter med at betro os at løse problemstillinger, der kræver specialistviden og erfaring. Det giver sig bl.a. udslag i, at vi i den internationalt anerkendte ranking af advokatfirmaer, Legal 500, er fremhævet for vores specialistkompetencer indenfor fast ejendom og entreprise.

Se Legal 500, klik her!

INTERNATIONALT SAMARBEJDE

Winsløw Advokatpartnerselskab er medlem af International Bar Association, som består af en række advokatsammenslutninger og advokatsamfund over hele verden. Igennem disse relationer har Winsløw adgang til juridisk rådgivning for vores klienter i mange lande.

© COPYRIGHT - WINLAW.DK - ENFOLD THEME BY KRIES